Om Reditus

Gode, veletablerede kvalitetsboliger til familien Danmark

– det er hjørnestenen hos Reditus

Hos Ejendomsselskabet Reditus A/S har vi det klare formål at skabe værdi og sikkerhed for investorerne gennem opkøb og drift af veletablerede udlejningsejendomme – der allerede har vist deres værd.

Er du på udkig efter ejendomsinvestering med fokus på både  sikkerhed og afkast? Så er Ejendomsselskabet Reditus A/S måske noget for dig. Vi er specialister i at finde og opkøbe veletablerede boligejendomme, hvilket vil sige ejendomme, der har været i positiv drift i en årrække. Det er vores erfaring, at den type ejendomme er langt mere attraktive for investor end nybyggede projektejendomme. En ejendom med 10-15 års stabil drift, med lang opskrivningsliste og økonomisk screenede lejere har langt færre usikkerhedsmomenter end de nye projektbyggerier.

Det er nemt at investere i ejendomme med Reditus. Selskabet står for køb, finansiering, udlejning, vedligeholdelse og administration af alle ejendommene i porteføljen. Som investor skal du derfor ikke bekymre dig om dette. 

Når du investerer gennem Reditus, får du både et godt afkast og et større fokus på sikkerhed. Og samtidig er du med til sikre gode kvalitetsboliger til hele familien Danmark.

Niels Juncker

“Veletablerede ejendomme kommer måske ikke på forsiden af de glittede boligmagasiner. Men de er penge i banken hver måned.” Niels Juncker er direktør for Ejendomsselskabet Reditus A/S. Hans mange år i lejeboligbranchen har lært ham, at sikkerheden og pengene ofte ligger der, hvor helt almindelige danskere bor.