Sophienlund

– gårdhavehuse i vækstbyen Hillerød

Valget af Sophienlund som investeringsejendom er fordelagtigt. Populær beliggenhed tæt på grønne og blå områder, levende by- og shoppeliv samt historiske slotte og parker. Alsammen noget som bliver mere og mere attraktivt for lejer og dermed investor.

Ejendom af høj kvalitet

Sophienlund er en stabil og professionelt drevet ejendom med lave vedligeholdelses-udgifter. Arkitekturen lever op til den høje kvalitet, som boligerne i Nordsjælland er kendt for og sikrer den enkelte bolig vedvarende høj værdi. De lave fritliggende gårdhavehuse med velholdte tilhørende haver er opført i 2005.

Dygtig kommune

Hillerød er en veldrevet og velhavende kommune med mange aktiviteter. Her er både gode skoler og velfungerende børneinstitutioner samt mange idræts- kulturtilbud. Og så har regionens nye supersygehus adresse i Hillerød. Det samme gælder Frederiksborgcenteret, der bidrager til Hillerøds rolle som kulturelt og erhvervsmæssigt centrum for regionen. 

Et område i vækst

Søgningen mod Danmarks større byer og den medfølgende efterspørgsel på lejeboliger er en del af en overordnet demografisk udvikling, og Hillerød er et af de områder, som nyder godt af dette. Den nye befolkningsprognose for kommunen viser, at der bliver stadig flere borgere fremover. En udvikling der er særdeles positiv for ejere af udlejningsejendomme.   

Reditus nøgletal

0 m2

Samlet grundareal 

0 m2

Samlet boligareal

0

Antal boliger

Download investor-information

Få det fulde overblik over en investering i Ejendomsselskabet Reditus A/S. Investorinformationen indeholder alle relevante oplysninger, beregninger af afkast, skat med videre.