Brabrand Skovvej

– familievenlige boliger i Aarhus Kommune 

Blot 5 km øst for Aarhus Midtby ligger bebyggelsen Brabrand Skovvej lige op til et naturskønt område. Brabrand er en forstad i vækst. Og det gør ejendomsinvestering her særlig interessant.

Attraktiv ejendom

Den velvedligeholdte bebyggelse på Brabrand Skovvej er opført i 2001 og omkranset af et grønt område. Boligernes størrelse er fra 55 – 101 m2 og fordelt på fem typer, som dækker de flestes behov. De fire-værelses familieboliger er i to plan med separat sove- eller ungdomsafdeling på første sal, mens de to- og treværelses lejligheder er i et plan med egen have eller altan.

Et område i udvikling

Aarhus by er under kraftig udvikling i disse år med for eksempel udbygningen af bydelen Aarhus Ø. Og denne udvikling har også bredt sig til Brabrand, hvor der planlægges ny station med regionaltog. Samtidig ønskes etape 2 af letbanen ført ud til Brabrand. I byen er der stor opbakning til lokallivet med mange fællesskaber, kultur og natur. Alt sammen noget der øger søgningen mod byen.

Invester i en vækstmotor

I disse år foregår en vandring fra land imod by. Det skyldes, at arbejdspladserne koncentreres omkring de store byer. Især Aarhusområdet har draget fordel af dette, og virksomheder som Arla, Vestas og Skejby Sygehus bidrager til at øge beskæftigelsen. Når man taler ejendomsinvestering, er det vigtigt at finde emner i netop disse vækstområder. Forstaden Brabrand med sin natur, gode nærmiljø og effektive pendlermuligheder er derfor et oplagt sted at investere.

Reditus nøgletal

0 m2

Samlet grundareal 

0 m2

Samlet boligareal

0

Antal boliger

Download prospekt

Få det fulde overblik over en investering i Ejendomsselskabet Reditus A/S. Prospektet indeholder alle relevante oplysninger, beregninger af afkast, skat mv.