Skovledet

– gode lejligheder med altan i vækstbyen Hillerød

Populære Hillerød rummer endnu en af Reditus’ veletablerede ejendomme. Igen er beliggenheden eftertragtet. Og igen handler det om en ejendom med mange kvaliteter og med stor søgning.

Nabo til Store Dyrehave

Ejendommen på Skovledet i Hillerød er kendetegnet ved sin beliggenhed tæt på Store Dyrehave. Det tiltrækker et segment af aktive lejere, som udgør et meget stabilt og velfungerende beboergrundlag.  Ejendommen var tidligere ATP hus, som blev bygget om i år 2000. Nu rummer ejendommen boliger med 81 og 133 m2 fordelt på henholdsvis to- og treværelses lejligheder. Alle er i et plan med altan og kælderrum.

Dygtig kommune

Skovledet ligger lige som Sophienlund i Hillerøds velfungerende kommune. Byen er præget af gode skoler og børneinstitutioner og har mange idræts- kulturtilbud. Og så har regionens nye supersygehus adresse i Hillerød. Det samme gælder Frederiksborg sports-, messe- og konferencecenter samt medico giganten Novo Nordisk, der hver på sin vis bidrager til Hillerød som kulturelt og industrielt centrum for regionen.

Hillerød i vækst

Hillerød er et af de områder, som nyder godt af danskernes søgning mod landets større byer. Den medfølgende efterspørgsel på lejeboliger er en del af en overordnet demografisk udvikling, som alt tyder på, vil fortsætte de næste mange år. Den nye befolkningsprognose for kommunen viser, at der bliver stadig flere borgere fremover. En udvikling der er særdeles positiv for ejere af udlejningsejendomme.  

Reditus nøgletal

0 m2

Samlet grundareal 

0 m2

Samlet boligareal

0

Antal boliger

Download prospekt

Få det fulde overblik over en investering i Ejendomsselskabet Reditus. Prospektet indeholder alle relevante oplysninger, beregninger af afkast, skat mv.