Montebello Park

– lejligheder med altan i attraktive Helsingør 

Helsingør på toppen af den eksklusive nordkyst er en levende by med slotte, museer og kulturinstitutioner. Mange vil gerne bo her, og det gør udlejningsejendomme til en god investering.

Kvalitetsbyggeri, som holder

Ejendommen Montebello Park på Gefionsvej i Helsingør er kvalitetsbyggeri med meget lave vedligeholdelsesudgifter og høj udlejningsprocent. Ejendommen er opført i 2003 med boliger på både tre, fire og fem værelser. Lejlighederne spænder fra 73 – 128 m2. Deres beliggenhed med 500 meter til indkøb, 1,5 kilometer til centrum og Øresund gør boligerne meget attraktive.

En dygtig og ambitiøs kommune

Helsingør Kommune vil være Nordsjællands mest attraktive bosætnings-kommune for familier. Derudover skal kommunen være attraktiv for erhvervslivet. Det er hovedbudskaberne i Helsingør Kommunes vision. Og de er allerede fint på vej til at lykkes godt hjulpet af områdets åbenlyse styrker, som giver mulighed for at tiltrække og fastholde såvel borgere som besøgende.

Et område i vækst

De seneste tal viser, at Helsingør er godt på vej mod at realisere visionen om familiekommunen med 800 nye familier i 2020. Også omdømmet har det godt. Eksempelvis vurderes Helsingør som det 5. bedste sted at bo af borgere i Region Hovedstaden. Udviklingen i arbejdspladser er også i vækst. Det skyldes blandt andet de over 2 millioner årlige turister. Disse gunstige strukturer gør, at investering i veletablerede lejeboliger i Helsingør er en sund forretning.

Reditus nøgletal

0 m2

Samlet grundareal 

0 m2

Samlet boligareal

0

Antal boliger

Download prospekt

Få det fulde overblik over en investering i Ejendomsselskabet Reditus. Prospektet indeholder alle relevante oplysninger, beregninger af afkast, skat mv.