Kelleris Vang

– toplans rækkehuse i populær nordkystby

Kelleris Vang i Espergærde er en af Reditus’ populære ejendomme. De seneste år er tilflytningen til Espergærde øget markant. Især fra københavnske børnefamilier, der ønsker frisk luft, natur, strand, gode institutioner og afslappet nærmiljø.

Charmerende rækkehuse

Kelleris Vang er opført i år 2000 og kræver meget lidt vedligeholdelse. Rækkehusene består af to typer 4-værelses boliger i to plan på henholdvis 104 og 122 m2. Kelleris Vang ligger i et familievenligt kvarter tæt på skov og natur. Et stort udvalg af skoler og børneinstitutioner ligger i umiddelbar nærhed.

En ambitiøs kommune

Espergærde regnes som en bydel i Helsingørs byområde med ca. 6 km til købstadens centrum. Helsingør Kommune har som ambition at være Nordsjællands mest attraktive kommune for familier. Og for erhvervslivet. Kommunen er allerede godt på vej hjulpet af områdets åbenlyse styrker, som giver mulighed for at tiltrække og fastholde såvel borgere, besøgende og erhverv.

En byområde i vækst

Espergærde har de seneste år oplevet en stigende popularitet især fra Københavns familiesegment. Byen ligger nær skov, strand og natur. Der er gode shoppingmuligheder, en hyggelig havn med cafeliv og pendlerlivet er let med såvel Kystbane som motorvej. Få kilometer nordpå ligger Helsingør, med et rigt kulturliv, der især tiltaler de højtuddannede og -lønnede. Interessen for at bosætte sig i Espergærde har skabt mange tilflyttere, og også øget søgningen mærkbart imod kvalitetslejeboliger.

Reditus nøgletal

0 m2

Samlet grundareal 

0 m2

Samlet boligareal

0

Antal boliger

Download prospekt

Få det fulde overblik over en investering i Ejendomsselskabet Reditus. Prospektet indeholder alle relevante oplysninger, beregninger af afkast, skat mv.