Engvej

– lejligheder med have eller altan i Dragør

Velhaverforstaden Dragør ved København er et eftertragtet boligområde. Ejendommen på Engvej ligger tæt på byens historiske centrum, hvor turisterne flokkes. Den attraktive beliggenhed sammen med den høje kvalitet af lejlighederne gør, at ejendommen på Engvej har lange ventelister.

Moderne ejendom nær landsbyidyl

Ejendommen er centralt beliggende nær Dragørs berømte bykerne med de gule huse og brostensbelagte gader. Der er kort afstand til havnen, stranden og Engparkens butikscenter. Lejlighederne har enten lille gårdhave eller stor altan. Ejendommen er opført i 2000, er yderst velvedligeholdt og indeholder tre- og fireværelseslejligheder fra 86 til 106 m2.

En kommune i udvikling

Dragør kommune er velfungerende og i vækst med gode institutioner og et varieret kultur- og idrætsliv. Store Magleby er den anden by i Dragør kommune og kendt for sit velbevarede landsbymiljø. Et af Dragørs store aktiver er havnen, der er et mix af hyggelige fritidssejlere, små fiskerbåde og traditionelle lodsbåde.

Mange arbejdspladser og høje indkomster

Dragør befinder sig kun 12 km fra landets hovedstad, der udgør en stadig stærkere befolknings- og erhvervsmagnet. Det smitter af på byen og er en af grundene til, at Dragør er et område i vækst. Og med husstandsindkomster på højde med for eksempel nordkystkommunen Gentofte. Dette giver et perfekt lejergrundlag for udlejningsejendomme.

Reditus nøgletal

0 m2

Samlet grundareal 

0 m2

Samlet boligareal

0

Antal boliger

Download prospekt

Få det fulde overblik over en investering i Ejendomsselskabet Reditus. Prospektet indeholder alle relevante oplysninger, beregninger af afkast, skat mv.