122 boliger på

6 attraktive lokationer

Reditus’ ejendomme er veletablerede udlejningsboliger, der er fuldt udlejede med attraktive og stabile lejere.  Ejendommene er alle placeret i vækstområder.

Reditus har sammensat en portefølje af 122 kvalitetsboliger på lokationer i Dragør, Helsingør, Espergærde, Hillerød og Brabrand. Alle områder har mange arbejdspladser, attraktive bymiljøer og god infrastruktur. Dermed får områderne høj befolkningstilvækst og stor boligsøgning. Måske er det forklaringen på, at Reditus’ ejendomme har en sjælden høj udlejningsprocent på 98 % og meget stabile og økonomisk velfunderede lejere. Endvidere har ejendommene gennemgået en stram vedligeholdelsesplan, og har derfor ikke været udsat for værdiforringelse.  

Engvej, 2791 Dragør

Engvej er udvalgt af Reditus som investerings-ejendom på grund af en række attraktive forhold. Ejendommen er placeret kun 100 meter fra kyst og strandeng, og rundt om hjørnet ligger Dragør centrum med de idylliske gule huse og havnen. Det enestående bymiljø har tiltrukket mange højt uddannede og højt lønnede – et godt grundlag for gode lejere. Lejlighederne er på 86 eller 88 kvadratmeter, er i et plan og har udgang til altan eller have. 

Montebello Park, 3000 Helsingør

Montebello Park er en anden ejendom, som opfylder Reditus’ skrappe krav til en sund ejendomsinvestering. Den ligger i Helsingør, der er et økonomisk og kulturelt centrum i Nordsjælland. Byen tiltrækker de veluddannede og vellønnede, og det gør ejendomsinvestering i kommunen til en god forretning. Boligerne er opført i 2003 med lejligheder på både tre, fire og fem værelser og spænder fra 73 – 128 m2. Lejlighederne har enten altan eller have.

Kelleris Vang, 3060 Espergærde

Rækkehusbebyggelsen Kelleris Vang ligger i Espergærde i det velhavende Nordsjælland. De familievenlige boliger er i to plan på henholdvis 104 og 122 m2. Kvarteret er meget børnerigt og har et stort udvalg af skoler og institutioner. Der er grønne områder, badestrand, gode shoppemuligheder inden for kort afstand. Da Espergærde i disse år oplever stor søgning af tilflyttere fra København, er kvalitetslejeboliger i byen særligt eftertragtede.

Sophienlund, 3400 Hillerød

Sophienlund er en populær beboelse i udkanten af vækstbyen Hillerød. Ejendommen er beliggende i et grønt område ikke langt fra Strødam Naturreservat. Hillerøds pulserende byliv og masser af muligheder for shopping tiltrækker det ressourcestærke segment. Det samme gælder områdets erhvervsliv, der præges af arbejdspladser for højtuddannede. Gårdhavehusene er fra 2005 og samtlige boliger er fireværelses på 103 m2 i et plan. 

Skovledet, 3400 Hillerød

Skovledet er Reditus’ anden ejendom i Hillerød. Ejendommen ligger tæt ved Store Dyrehave ikke langt fra det nye supersygehus – Hillerøds store arbejdsplads. Området omkring Hillerød er en del af Medico Valley og har mange arbejdspladser i medicinalindustrien. Dette øger grundlaget for attraktive lejere. Lejlighederne har alle altan og spænder fra 81 m2 til 133 m2. De ligger i det tidligere ATP hus, som blev bygget om i 2000. 

Skovvej, 8220 Brabrand

I Aarhusforstaden Brabrand ligger Reditus’ ejendom placeret nær idylliske Brabrand Sø. Aarhus kommune oplever i disse år en kraftig befolkningsvækst, og det forventes, at indbyggertallet stiger med 14 %. Det planlægges at Brabrand skal at tage en stor del af denne vækst. Et godt udgangspunkt for ejendomsinvestering er derfor Brabrand. Boligerne består af fireværelses familieboliger i to plan med separat ungdomsafdeling. Eller to- og treværelses lejligheder i ét plan med egen have eller altan.  

Download investor-information

Få det fulde overblik over en investering i Ejendomsselskabet Reditus A/S. Investorinformationen indeholder alle relevante oplysninger, beregninger af afkast, skat med videre.